Over mij

Pack Less, See More. Als reiziger is het natuurlijk goed voor je rug om zo min mogelijk mee te nemen, maar ook om zo min mogelijk vooroordelen en andere ‘culturele bagage’ mee te nemen. Met die insteek heb ik deze site opgezet. Met mijn achtergrond in culturele antropologie hoop ik (zo nu en dan) een ‘diepere laag’ in mijn stukken in te brengen, en tegelijkertijd ook gewoon te blijven schrijven over alles wat me boeit.

Hoi! Ik ben Janne. Ik hou van het vervreemdende gevoel dat je krijgt in een nieuwe ruimte, een nieuwe situatie. Hoewel ik als kind op allerlei plekken op de wereld kwam met mijn ouders, maakte ik op m’n achttiende mijn eerste ‘echte’ reis, in m’n eentje naar China en Mongolië. Sindsdien ben ik ‘hooked’. Ik ben nog vaak teruggegaan naar China (zo vaak dat ze me al bijna geen visum willen geven, want ‘je hebt China nu toch wel gezien?’), maar er staan nog héél veel landen op mijn verlanglijstje.

Op dit moment heb ik net mijn masterscriptie over Chinese backpackers afgerond en houd ik me vooral bezig met schrijven en fotograferen. Mocht je vragen of ideeën hebben, klik dan hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.